Fliserens og rens af træterrasse

Rensning af fliser og andre vanskelige overflader

Når du renser og imprægnerer dine gamle fliser, bliver de næsten som nye igen, du vil efter vores arbejde- få en fornemmelse af, at du har fået en ny belægning, der hvor vi har udført vores arbejde. Mht. udseende er det som en ‘ny’ indkørsel eller terrasse efter dagen er omme! Så ved en fliserens, undgår du derfor at skulle købe nye dyre sten og bruge tid på at lægge dem.

Ved at afrense og imprægnerer dine gamle sten, værner du om miljøet. Du genbruger dine gamle sten, og sparer derfor på naturens ressourcer.

Hvorfor vælge en fliserens samt imprægnering?

En imprægnering forebygger indtrængning af: vand, fugt, skidt, snavs, alger, mos og grønne belægninger. En imprægnering forebygger også frostskader, hvilket giver sten og fliser en længere levetid. Vi anbefaler alle ejere såvel som lejere, at få imprægnering af deres indkørsel eller terrasse, hvorfor vente?

Alle kan få en fliserens og imprægnering, uanset type af sten.

Hvis du kun ønsker en imprægnering af dine nuværende fliser, er dette også muligt. Vi anbefaler altid, at hvis man har fået nylagte indkørsel eller terrasse, at får en imprægnering hurtigst muligt- Da det forlænger den flotte levetid på dine sten.

Fordele ved fliserens og imprægnering

Rens af træterrasse

Rensning af træterrasser er en vigtig vedligeholdelsesopgave, der kan forlænge levetiden og bevare udseendet af din terrasse. Over tid kan snavs, alger og mos ophobe sig på træoverfladen, hvilket kan føre til skridsikkerhed, farverne falmer, og træet kan rådne.

Ved at vælge en professionel rensning af din træterrasse, kan du drage fordel af et grundigt og effektivt rengøringsforløb. Det betyder, at du vil få fjernet alger, snavs og mos fra træet, hvilket vil give en skridsikker overflade og et fornyet udseende af terrassen.

Ønsker du at bevare udseendet af din træterrasse og samtidig sikre dens holdbarhed, kan en professionel rensning af træterrassen være en god løsning for dig.

Få en uforpligtende pris på din næste opgave

Har du spørgsmål, ønsker et tilbud eller andet, så er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.
Morten Christensen
Morten Christensen

Ejer af Vestjysk Algebehandling

+45 22 35 22 10

Ved at benytte vores formular accepterer du samtidig vores privatlivspoltik, som du kan læse her.