Om Vestjysk Algebehandling

Hos Vestjysk Algebehandling er ingen opgaver for små og ingen er for store. Vi klarer alt fra villa til landbrug og industri.

Kvalitet og punktlighed er en selvfølgelighed

Morten Christensen
Morten Christensen

Ejer af Vestjysk Algebehandling

Jennifer Braun
Jennifer Braun

Medarbejder

Vestjysk Algebehandling er en pålidelig og erfaren virksomhed. Vi er et mindre firma, der startede tilbage i 2017, med henblik på at udføre opgaver, hvor kvalitet og punktlighed er en selvfølgelighed. Og derfor er det altid ejeren selv, der kommer.

Vi tilbyder en bred vifte af rengørings- og vedligeholdelsestjenester til både private og virksomheder. Vores ekspertise inden for algebehandling, fliserensning, terrasserensning, murarbejde, malerarbejde og andre opgaver gør os til en af de mest eftertragtede firmaer i området.

Vestjysk Algebehandling ejes og drives af Morten Christensen, som har mange års erfaring i både med algebehandling men også fliserens, terrasserens, facaderens, bygningsmaling og epoxy.

Få en god pris på din opgave

Hos Vestjysk Algebehandling er vi også kendt for vores konkurrencedygtige priser og evne til at tilpasse os vores kunders specifikke behov og ønsker. Uanset om du har brug for en grundig rengøring af din terrasse eller en større renovering af dit hjem, kan du være sikker på at få en løsning, der passer til dit budget og dine behov hos os.

Vi har hjulpet en lang række glade og tilfredse kunder

Hop ind på vores referencer og bliv inspireret af flere billeder fra tidligere projekter.

Få en uforpligtende pris på din næste opgave

Har du spørgsmål, ønsker et tilbud eller andet, så er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.
Morten Christensen
Morten Christensen

Ejer af Vestjysk Algebehandling

+45 22 35 22 10

Ved at benytte vores formular accepterer du samtidig vores privatlivspoltik, som du kan læse her.