Fliserens

Vestjysk Algebehandling tilbyder: Rensning af fliser og andre vanskelige overflader.

Når du renser og imprægnerer dine gamle fliser, bliver de næsten som nye igen, du vil efter vores arbejde- få en fornemmelse af, at du har fået en ny belægning, der hvor vi har udført vores arbejde. Mht. udseende er det som en ‘ny’ indkørsel eller terrasse efter dagen er omme! Så ved en fliserens, undgår du derfor at skulle købe nye dyre sten og bruge tid på at lægge dem.

Ved at afrense og imprægnerer dine gamle sten, værner du om miljøet. Du genbruger dine gamle sten, og sparer derfor på naturens ressourcer.

Hvorfor vælge en fliserens samt imprægnering?

En imprægnering forebygger indtrængning af: vand, fugt, skidt, snavs, alger, mos og grønne belægninger. En imprægnering forebygger også frostskader, hvilket giver sten og fliser en længere levetid. Vi anbefaler alle ejere såvel som lejere, at få imprægnering af deres indkørsel eller terrasse, hvorfor vente?

Alle kan få en fliserens og imprægnering, uanset type af sten.

Hvis du kun ønsker en imprægnering af dine nuværende fliser, er dette også muligt. Vi anbefaler altid, at hvis man har fået nylagte indkørsel eller terrasse, at får en imprægnering hurtigst muligt- Da det forlænger den flotte levetid på dine sten.

Kontakt os

Har du spørgsmål til algebehandling af dit tag, besvarer vi gerne dine spørgsmål.

fliserens

Info

Med en fliserens og imprægnering af dine fliser, bliver de næsten som nye- når arbejdet er udført!

Du ser det færdige resultat med det samme, uden ventetid!